vineri, 8 aprilie 2011

Capitolul 2- And I never thought you'll be the one

….. Si-a apropiat fata de a mea . Respiratia mea devenea din ce in ce mai rapida , iar prin vene imi pulsa frica. El stia asta , o simtea , zambetul lui m-a facut sa ma cutremur. Am simtit cum totul era negru in fata ochilor mei…..

-Buna dimineata , somnoroaso!
-Poftim?! Unde naiba sunt? Am intrebat eu nedumerita..Tot ce imi aduceam aminte este ca am fost la o petrecere. Dar de aici pana la a ma culca cu un tip era ceva…
-Esti in siguranta. Deocamdata.
-Si tu cine esti?
-Un prieten.
-Nu din cate imi aduc eu aminte.


M-am ridicat in picioare din pat si m-am uitat in jur. Barbatul care statea pe un fotoliu in fata patului , arata absolut superb. Avea niste ochi albastrii ca si oceanul , parul negru ii era ravasit , privirea ii era foarte seducatoare… Ce era neinregula cu mine?! Tocmai ma indragosteam de “rapitorul meu “ – pentru ca prieten stiu sigur ca nu-mi era .. un chip ca asta nu l-as fi uitat atat de usor.

Eram intr-o camera foarte mare , peretii erau colorati bej , in mijloc era un pat spatios , pe peretele din fata patului era un televizor mare , iar pe langa pat niste noptiere . Camera era destul de simplu aranjata , nimic impresionant.
-Cauti ceva?
-Mmmm… drumul spre casa ?!
-Ahh , despre asta. Imi pare rau dar nu te poti duce acasa
-Ok daca asta e o gluma , te anunt , e una foarte proasta asa ca ai face bine sa termini si sa spui adevarul , am spus eu aproape scuipand cuvintele.
-Vrei ceva de mancare ? m-a intrebat el ca si cum n-ar fi auzit un cuvant din cele zise de mine mai devreme.
M-am dus pana la baie , m-am uitat in oglinda , privirea fiindu-mi atrasa de parul meu care statea in toate partile, machiajul care era intins , si rochia de pe mine care era murdara si putin rupta. Aratam de parca as fi avut o noapte grea. Oare chiar am avut?


 Ochii nu mi-au putut crede ce am vazut in secunda urmatoare. O dara rosie de sange se scurgea pe gatul meu. Mi-a scapat un tipat. El a ajuns in spatele meu inainte ca eu sa apuc sa clipesc, acoperindu-mi gura cu mainile. Am simtit un sentiment de panica , trebuia sa scap. El nu era un prieten , asta imi era foarte clar. L-am muscat atat de tare de mana incat am putut simti gustul sangelui care ii tasnea din vene. M-a trantit langa cada , atat de violent incat m-am lovit urat la spate. Au inceput sa imi curga lacrimile .
-Ce naiba e cu tine? A intrebat el
-Cu mine? In primul rand cine esti tu ? si de ce sunt plina de sange? Vocea imi tremura. Frica pe care el a observat-o foarte repede
-Taci! Mi-a ordonat el , foarte impunator.
Am stat si ne-am privit unul pe celalalt timp de vreo 5 minute , apoi eu am rupt linistea.
-Ok , cand o sa aflu si eu ce naiba se intampla?
-La timpul potrivit.
M-a ridicat de jos si m-a tras de mana inspre fereastra. Cand am privit in jos am putut realiza ca , casa in care ne aflam era in padure , si ca eram la etaj.A deschis geamul larg si apoi s-a urcat pe el , tinandu-ma de mana.
-Esti nebun? Tu nu ai usa la casa?
-Shhh!
M-am prins de talia lui cand m-a smucit , iar urmatorul lucru pe care l-am vazut a fost pamantul. Ok ok , asta devine prea ciudat . Ce naiba? De cand pot oamenii zbura? Oare am luat ceva prafuri aseara? Daaa , asta trebuie sa fie. Clar.
Am mers pana in padurea din apropiere unde el m-a lasat langa un copac si m-a pus sa astept acolo. Da, de parca eu eram proasta si stateam acolo cuminte sa se intoarca el. Cand am dat sa fug , dupa ce am crezut ca nu ma mai vede , ceva m-a prins de talie si m-a izbit de copac.
-Am spus, stai aici! A marait el printre dintii ascutiti.
Nu am mai fost capabila de nicio reactie. Dupa ce a plecat in padure m-am hotarat sa-l urmez, insa era de o viteza atat de mare incat deabea am putut tine pasul. In speranta ca nu ma v-a auzi , m-am proptit de un copac , uitandu-ma atent la ce avea de gand sa faca.
Urmatorul lucru pe care l-am vazut a fost ca un om a trecut pe acolo . Parea un om cam de 40 de ani , mic de inaltime , cu o privire abatuta , care parea ca nu stie incotro se indreapta. Primul impuls a fost sa strig dar mi-am acoperit gura cu mana stiind ca orice incercare de a fuge ne poate aduce moartea si mie si saracului barbat.
“rapitorul meu “ s-a napustit asupra barbatului , l-a daramat la pamant si statea aplecat asupra lui, secandu-l de sange.
Imaginea era ingrozitoare dar eu inca priveam , nu stiu de ce. S-a intors spre mine dupa ce a terminat , cu o privire care m-a cutremurat.
-Damon Salvatore !
-Alison Gilbert , am spus eu speriata.
-Nu trebuie sa iti fie frica de mine , nu iti vreau raul , m-a asigurat el in timp ce se indrepta spre casa.
L-am urmarit , am intrat in casa si am inceput sa o analizez. Era foarte frumos aranjata..mobilierul parea scump , iar covoarele si draperiile erau absolut superbe. Ce naiba e neinregula cu mine? Stau in casa cu un criminal si eu ii admir covoarele? Halal victima.
-Imi poti povesti cum am ajuns eu aici?
-Hmmm… din padure?! A incercat el sa fie amuzant
-Cum am ajuns aici de dimineata …
-Aaaa.. pai.. chiar vrei sa stii?
-Nu e clar deja?!
-Ok pai… a inceput el , in timp ce se aseza pe canapea , eu urmandu-l. Te-am gasit intr-o padure in timp ce faceam o plimbare. Erai ranita si plina de sange.. Un “prieten” de-al meu probabil era flamand si tu erai la locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Asa ca nu am putut sa te las acolo , cand am vazut ca inca respirai.
-Tu chiar ai facut asta pentru mine? Stai putin! Flamand? Vampir….? Am spus eu pufnind la auzirea proprilor cuvinte. Suna nebunesc
-Da, vampir.
-Si tu …?
-Si eu.
Asta clar nu mai era efectul drogurilor…
-Pai multumesc , serios. Dar acum ma pot intoarce acasa, nu?
-Mmm, nu chiar. Stii tu , pentru a te ajuta sa traiesti a trebuit sa iti dau umpic din sangele meu .. iar daca ceva ti se intampla si mori….o sa devii ca mine.
-O sa fiu atenta sa nu mor, mersi de grija . Am spus eu aproape in batjocura.
Si-a apropiat fata de a mea privindu-ma in ochi.
-Sa speram ,a fost tot ce a zis .
Am urcat scarile pana am ajuns intr-un dormitor mare.. nu cel de dimineata , altul.
El m-a urmarit.
-Ce o sa se intample cu mine? O sa fiu cina?
-Poftim?! Crezi ca te-am salvat degeaba?
-Pai de ce ai facut-o?
-Nu m-a lasat inima sa te las sa mori , dar poate asa era mai bine.
-Nu , nu , nu ma intelege gresit …am incercat eu sa ma explic
-Nu trebuie sa mai spui nimic , m-a asigurat el cu o voce blanda.


Se lasase seara iar eu eram in sufragerie uitandu-ma la televizor.. Nu eram deloc preocupata de ce crede mama care probabil ca oricum nu a observat ca lipseam .. probabil era in Paris la vreuna dintre prezentarile ei .
Damon a venit langa mine .
-Popcorn?
-Nu mersi .. Vrei sa ne uitam la un film? Am intrebat eu
-Ok, alege tu unul .
Ok, urma sa ma uit la un film , cu un vampir! Stateam in aceeasi casa cu un vampir! Ce naiba e cu mine?!
Am ales un film horror, ce ironie , pe care l-am urmarit cu un entuziasm neasteptat.
Intr-un moment mai “infricosator” mana mea a simtit nevoia sa o simta pe a lui , motiv pentru care l-am prins de mana usor si am strans cand era o scena de groaza.
Ochii lui nu ii tradau niciun sentiment. Parea ca nu ii pasa foarte mult , dar nici nu il afecta gestul meu.
Am adormit pe canapea langa el.


Dimineata m-am trezit in patul cel mare din camera care, presupun eu,  este a lui.
-Buna dimineata ! am spus eu .
-‘Neata! A spus el fara prea multa tragere de inima.

Restul zilei a fost banala , nimic special , el fiind plecat cam de pe la 4 la 7.
Surprinzator m-a lasat singura, poate avea incredere asa umpic in mine. Eu …cred ca il placeam.
Cand s-a intors pe fata mea s-a “instalat” un zambet , lucru care l-a facut si pe el sa-mi zambeasca inapoi .
Seara eram in patul lui… parea cam ciudat pentru ca mai erau multe alte dormitoare in casa dar daca el ma adusese seara trecuta aici insemna ca ma vrea langa el. 
Cand a venit mi-a adus niste haine pe care le-a cumparat din oras special pentru mine. Surprinzator erau chiar foarte la moda. Se pricepea, hmm , imi place .
Cand am iesit din baie el se uita la plasma instalata pe peretele din fata patului. Facusem un dush , parul inca imi era ud , iar pe mine aveam o camasa de noapte , daca o putem numi asa , visinie cu dantela si o fundita. Era foarte sexi .. el o cumparase special pentru mine de la Victoria’S Secret. Nu inteleg de ce a facut un asemenea gest ,poate e o propunere. Ma rog , aveam de ales intre asta si niste pijamale nu prea grozave. Deci era clar ca o sa aleg asta . Asta si urmarea el
Am iesit din baie , mergand gratios spre pat. Pe umerii mei inca erau stropi de apa. Cand si-a intors privirea si m-a vazut a stins instantaneu televizorul. Era intr-o pereche de boxeri negri , si atat.
M-am urcat in pat , langa el. Corpul meu mirosea a capsuni , asa era gelul de dus , iar parul a fructe de padure. S-a apropiat de mine si m-a privit exact in ochi cu o privire seducatoare
-Iti vine mai bine decat credeam . La camasa ma refer
-Mersi, am inrosit eu . Sper ca nu a observant asta

S-a apropiat si mai tare de mine , distanta dintre fetele noastre fiind aproape inexistenta.
Mi-a zdrobit buzele de ale lui , am simtit caldura si pasiunea pe care o punea in sarut. Limbile noastre s-au intalnit si au pornit intr-un joc nebun.
M-a ridicat deasupra lui , in timp ce el imi mangaia coapsa dezgolita.
A inceput sa imi sarute gatul si apoi sa il linga . Mii de furnicaturi m-au trecut.
-Musca-ma! Am zis eu pasional
-Nu pot sa fac asta ..
-Stiu ca vrei . Te rog , fa-o.
Fara alte argumente si-a dezvaluit coltii care au strapuns usor pielea mea. Nu era durere , poate mai bine zis placere. Dupa ce a baut cat considera necesar , i-am luat buzele intr-ale mele si ne-am continuat jocul. Ma aflam deasupra lui acum .. am inceput sa ii mangai abdomenul , superb conturat, si sa ma frec de membrul lui. Se simtea excitarea , si nerabdarea in tot ce facea in momentul acesta. Mi-a scos usor camasa si chilotii , am ramas goala in fata lui. I-am dat jos boxerii , el continuand sa imi mangaie coapsa . Mi-a lins sfarcul intarit , timp in care gemeam de placere. Mana lui era tot mai jos , aproape de zona mea intima. Cand a ajuns acolo , a introdus doua degete , moment in care am mai gemut odata.
-Ma vrei ? m-a intrebat el printre gamete
-Da ! am raspuns eu hotarata
Apoi m-a sarutat usor in momentul in care a intrat in mine , eu zgariindu-i spatele cu unghile , de placere desigur. Mi-a scapat numele lui printre buze, lucru care l-a bucurat nespus. Dupa o partida de sex de neuitat am adormit unul in bratele celuilalt.


Soarele diminetii ne-a trezit pe amandoi .
Primul lucru pe care am putut sa-l zic a fost:
-Aseara….
-A fost magic ! mi-a raspuns el .
Cuvintele lui m-au bucurat , simtindu-ma implinita alaturi de el.

12 comentarii:

  1. Hello ! Te asteptam sa te alaturi campaniei noastre, “Make your Banner, be a Winner!”. Pentru detalii : http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/04/make-your-banner-be-winner.html
    Multa inspiratie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Vreau sa te felicit :x stiu ca esti noua si e primul tau fanfic, si ma gandesc ca te ajuta. Scrii foarte frumos, sa stii, mi-ai transmis toate sentimentele si trairile personajelor, iar ideea pe baza careia se desfasoara actiunea este grozava. Te pup si abia astept sa il pui pe urmatorul.
    Xoxo,
    Miri

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult de apreciere. o sa incep sa lucrez la urmatorul
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Magnific, superb!!!!
    Abia astept next-ul!!!!
    Bafta la scris in continuare.
    Pipici.

    RăspundețiȘtergere
  5. super de tot ficul tau il ador ... vreau next cat de repede ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow...Deci abea astept urmatorul capitol!
    Afost mirific...Dar...Damon chiar vorbea serios cand a zis ca a muscat-o "un prieten"?
    Rest...M-a lasat fara cuvinte...
    Bravo!Continua...Desii esti noua scrii foarte frumos.:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb .. :x
    Il adoooor ..
    Cand apare next-ul??
    Sunt nerabdatoare :x
    - xoxo.Maddie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe bune Maddie daca n-ai intrebat acelasi lucru si la addicted...:))
    Pe bune acum...Cand pui capitolul?
    Au trecut 2 saptamai :)
    Astept cu nerabdare...Este un fic frumos...:*
    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti urez un Paste fericit,plin de bucuri si multa bafta la scris in continuare!!!!!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de urari :* scuze de intarziere dar am fost plecata . Maine o sa pun urmatorul capitol

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte nerabdatoare ..
    Deci cand o sa pui urmatorul capitol?? :x

    RăspundețiȘtergere